Veinoplus Sport

Muskelrestitusjon

Varunummer: 112114
2 625,-
-+
Beskrivning
Beskrivning

Veinoplus® Sport är en fantastisk innovation för muskel-återvinning! En förnyelseprogram motsvarande aktiv vila, utan någon ansträngning! Kliniskt bevisade resultat! Mycket lätt att förstå och komma igång med bara ett program. Återvinningseffekt bekräftas av elitidrottare i många olika sporter.

Stimuleringsprogrammet kombinerar tre effekter i ett program:

1. Förbättrad återhämtning tack vare ökat blodflöde.
2. Muskeleffekt.
3. Lokal smärta dämpning.

Användning av Veinoplus Sports för att aktivera benmuskler, kommer att ge en effektiv "global" återhämtning, derför att ben påverkar blodcirkulationen i hela kroppen. Detta alternativ har samma effekt som aktiv vila. Det kan minska risken för muskelstelhet.
En kombination av global och lokal återvinning, ger i de flesta fall markant god effekt!
 

Sandra Eriksson: VeinoPlus Sport fungerar!

Sandra Eriksson är finsk mästare på 3000 meter hinder, hela 10 gånger! Hon deltog på den distansen under OS både i London 2012 och nu senaste i Rio 2016. Sandra bor sedan flera år i Sverige och tävlar på klubbnivå i Sverige, men internationellt springer hon för Finland. Sandra säger följande om VeinoPlus Sport:

"Jag testade VeinoPlus Sport för första gången på ett träningsläger då mina ben var stela och sega. Jag var osäker på om det var placebo eller om det verkligen funkade, men jag upplevde att jag märkte skillnad direkt och bestämde mig för att skaffa en egen.

VeinoPlus Sport har varit perfekt att använda efter tuffa intervaller i spikskor eller på asfalt då vaderna är extra slitna. Jag har också använt VeinoPlus på exempelvis baklår och axlar.

Eftersom stimulatorn är så liten är den enkel att packa med sig och jag har haft med den i handbagaget under längre flygresor så att jag har kunnat använda den då kroppen börjar få ont av allt stillasittande. I övrigt är den väldigt lätt att använda och batteriet håller en evighet.

I vanliga fall är jag en sådan som tror att allt bara är placebo, men VeinoPlus Sport har jag upplevt att verkligen fungerar för mig och mina vader!"

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.