Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.

AlfaCare AS i Norge har förvärvat 49 % av aktierna i Kebo Care AB och har en option att förvärva resterande 51 %. AlfaCare AS kommer att utveckla företaget i Sverige att vara mest lik den norska, men ta de delar där Kebo Care AB är starka i sin egen marknad.
 

Anledningen till att AlfaCare AS inte vill ta över hela företaget på en gång är att man vill ha med Bo Karlsson som VD och ägare av integrationsprocessen.  Även om svenskar och norrmän är ganska lika, finns det också skillnader i köpmönster som det är viktigt att ta hänsyn till. Det är också viktigt för AlfaCare AS att de anställda får en smidig övergång och känner sig trygga i fråga om sin egen situation.
 

Norska Follo Futura AS er säljare av aktierna i Kebo Care AB. Follo Futura AS producerar behandlingsbänkar, medicinsk motionsbehandlingsutrustning och gånghjälpmedel. VD Mette Veiby i Follo Futura är glad att AlfaCare nu tar över bolagets aktier i Kebo Care AB. Follo Futura AS har varit angelägna om att hitta en köpare som kan utveckla företaget och ta hand om de  anställda. Follo Futura AS och AlfaCare AS har en lång relation sedan AlfaCare AS är återförsäljare på Follo Futura AS sina produkter i Norge.
 

Syftet med förvärvet är att bli en stark enhet på den skandinaviska marknaden, vilket gör AlfaCare mer intressanta för internationella tillverkare. Man tror också att bolaget kommer att kunna få bättre villkor för stora inköp från leverantörerna, och detta kommer att gynna kunderna med bättre priser.
 

AlfaCare AS och Kebo Care AB vill vara den ledande leverantören av produkter för förebyggande och lindring av muskel- och ledvärk, idrottsskador, rehabiliteringsprodukter och klinikutrustning. AlfaCare AS med sitt förvärv av Kebo Care AB tror man kommer att göra det lättare att uppnå detta mål.