Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.

AlfaCare AS, Norge satsar stort i Norden och blir AlfaCare Group. Verksamheter har upprättats i Sverige, Finland och Danmark.


-Det långsiktiga målet är att bli ledande leverantör i Norden av klinikutrustning och behandlingsutrustning samt produkter för träning, egenvård och rehab säger grundaren och VD i AlfaCare AS, Torkild Haugan. AlfaCare har köpt sig in i existerande verksamheter i alla tre nämnda länder och Torkild Haugan har stor tilltro till att satsningen tilsammans
med Stefan Ahnèn i Sverige, Torben Blenstrup i Danmark och Jussi Karkela i Finland (bilden till höger) kommer att ge resultat! 
 

-AlfaCare har en väldigt stark position på den norska marknaden. Detta har vi fått efter 15 års stenhårt arbete. Nu är tiden inne för att tänka större och att satsa i våra grannländer säger den offensive Haugan, som samtidigt påpekar att detta vill samtliga involverade ha god nytta av.

Nästan alla som jobbar i AlfaCare Finland, AlfaCare Danmark och AlfaCare Sverige har jobbat i branschen i många år. Flera av dem som nu är med har även drivit eget företag som nu blir en del av nya AlfaCare Group. Sålunda har vi därmed redan en solid grund att bygga vidare på säger Torkild Haugan som redan har ”varit inne” i Sverige än stund. Nu är alltså Finland och Danmark med i gruppen också. 
 

Totalt är det nu 24 medarbetare i AlfaCare Group, basen för verksamheten ligger på Notodden i Norge. -AlfaCare AS kommer att vara lokomotivet i gruppen i lång tid framöver, huvudlagret ligger även det i Norge samt gemensamma funktioner som marknadsföring och kommunikation är också baserat på Notodden, säger Torkild Haugan.

-Men vi på Notodden kan inte och ska inte fjärrstyra verksamheterna i de andra länderna. Vi ska naturligtvis ta hänsyn till lokala förhållanden som påverkar köpvanor i respektive land, likaså så ska varje enskild verksamhet styra sig själv. Det är således självständiga verksamheter under ett gemensamt ”paraply”, men vi kommer att vara mycket fokuserade på att nyttja synergier och stordriftsfördelar i alla delar av verksamheten och vi har som mål att bygga ett nordiskt lag, säger Haugan som hoppas och tror på ökad omsättning och fler medarbetare för de kommande åren.
 

-Vi har klara mål för verksamheten framöver och vi tror på att vi får så mycket att göra i samtliga länder att vi måste nyanställa allt efter som. Men det är viktigt att vi tar en sak i taget och i rätt ordning – först ska vi nå resultatmålen och därefter kan vi anställa säger AlfaCare- grundaren,
Han fortsätter med att skryta lite om sina medarbetare. -Vi har ett bra gäng som är positiva och jobbar på och det är självklart jätteviktigt att vårt lag är så starkt som möjligt i den fas vi är i nu. Det är mycket jobb nu och framöver, men det är ju samtidigt väldigt stimulerande att vara med på denna resa, säger Torkild Haugan.