100920 100920 100920 100920 100920 100920 100920 100920 100920

ActivForce Strength Assessment System

Varunummer: 118205
2 995,-
-+
BeskrivningDokumenter
Beskrivning

ActivForce ger terapeuter, läkare och andra handledare ett snabbt och effektivt verktyg för att mäta muskelstyrka och symmetri. Man får omedelbart exakta data för utvärdering och mätning av utveckling och progression.

Eliminera subjektivitet från manuell muskeltestning. ActivForce är ett system för mätning av muskelstyrka som ger dig objektiva och korrekta data!

Digital dynamometer

ActivForce-paketet omfattar Activ5, en digital dynamometer som gör att du kan mäta styrka och utvärdera symmetri mellan till exempel höger och vänster arm. Du får olika remmar och andra tillbehör för att utföra tester på bästa möjliga sätt. Mobil- och surfplatteappen innehåller testprotokoll för alla större muskelgrupper.

Utbildning

Activ5-enheten fungerar inte bara som en dynamometer, utan är också ett effektivt träningsverktyg! Activ5-appen innehåller över 100 olika träningspass anpassade till olika muskelgrupper och med egna applikationer som är lämpliga att utföra på kontoret, hotellet eller sittandes på flygplan, tåg eller i bil.

Dashboard

Med Activforce Dashboard får du en fullständig översikt över dina patienters data och historik över tid. Du kan registrera ett obegränsat antal patienter på ditt konto.

Flexibilitet

Activforce kan användas för att testa alla muskelgrupper och upp till 90 kg tryck. Liten i storlek och utformad för flexibel användning.

Fördelar med ActivForce:

 • Testning av alla muskelgrupper
 • Objektiva styrkemätningar
 • Mät vänster/höger symmetri
 • Följ patienternas utveckling över tid

Utvärdering

Activforce ger sjukgymnaster och andra kliniker möjlighet att mäta muskelstyrka och identifiera potentiella svagheter som kan leda till skador. Systemet gör det möjligt för fysiska tränare att göra "baslinjeprov" och mäta progressionen under en given träningsperiod för att på ett optimalt sätt anpassa utbildningen till den enskilda utövaren.

Rehabilitering

Activforce kan användas efter skada eller kirurgi för att bedöma muskelförsvagning och för att ge hanteraren nödvändiga data för att välja rätt omskolningsprotokoll och följa utvecklingen i rehabiliteringsprocessen baserat på patientens styrka.

Paketet innehåller:

 • Activ5 dynamometer
 • Short Wrap och Long Wrap
 • Comfort Pad, Accessory Attachment och bärväska
 • Stativ för mobil/surfplatta
 • Tillgång till kostnadsfri app för mobil och surfplatta
 • 60 dagars kostnadsfri tillgång till Activforce Dashboard

Dashboard och App

Det finns två olika appar och en digital instrumentpanel som kan användas tillsammans med Activ5-enheten och Activeforce-paketet:

 • Activ5 app. Activ5 kan inte bara användas för muskeltestning, men också för träning. Med Activ5-appen får du ett träningsprogram för alla muskelgrupper. Appen är gratis.
 • Activforce-appen. Activforce-appen är den app du använder för muskeltestning. Appen är gratis och kan användas oberoende av om du har en prenumeration på Activforce Dashboard eller inte. Appen visar live-resultat av de tester som utförs. Om du vill att dina data ska sparas automatiskt måste du använda Activforce Dashboard.
 • Activforce Dashboard är lösningen för dig som vill spara din patients historik. På instrumentpanelen kan du skapa ett obegränsat antal patienter. Alla data från mätningar i appen lagras automatiskt för patienten i fråga. När du köper produkten får du 60 dagars gratis tillgång. Ytterligare tillgång kostar 100 Euro per år. Kontakta AlfaCare för att köpa tillgång utöver den fria perioden.
 • Tips: Titta på videoguide till Dashboard längst ner på den här sidan!

Specifikationer:

Storlek: 9,5 x 7,8 x 3,3 cm
Vikt: 136 gram
Strömförsörjning: 1 st. AAA-batteri (batteri ingår i paketet)

Dokumenter
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.