INDIBA Introduktionskurs Stockholm, 31.08.2022 INDIBA Introduktionskurs Stockholm, 31.08.2022 INDIBA Introduktionskurs Stockholm, 31.08.2022 INDIBA Introduktionskurs Stockholm, 31.08.2022

INDIBA Introduktionskurs

Stockholm, 31.08.2022

Varunummer: 119916
0,-
-+
BeskrivningDokumenter
Beskrivning

INDIBA – Introduktionskurs i Stockholm

PLATS: Stockholm
NÄR: 31.08.2022, 16:00-20:00
FOR VEM: terapeuter / fystränare
PRIS: Gratis (vi ber dig att "köpa" kursen eller skicka anmälan via mail).

Vad är INDIBA?
INDIBA är radiofrekvensabsorberande terapi som påverkar den behandlade vävnaden på cellnivå.  Metoden producerar värme från insidan av kroppens vävnader och används i sjukgymnastik och rehabilitering för att läka trauma och patologier i det muskuloskeletala systemet.  I många fall kan behandling med INDIBA  ge långvarig smärtlindring och förbättrad funktion redan från den första behandlingen.

Det finns för närvarande flera leverantörer av denna typ av behandling, men INDIBA var först på 80-talet och har skyddat sin behandlingsfrekvens på 448 kHz.  Det är på denna frekvens som majoriteten av forskningen på detta område har utförts.  

Forskning
Det finns bra dokumentation bakom de flesta behandlingsprotokoll. INDIBA samarbetar med flera sjukhus och universitet för att dokumentera behandlingseffekt.

INDIBA i Europa
INDIBA och radiofrekvensabsorberande behandling är en utbredd och accepterad form av behandling runt om i Europa, särskilt i södra delarna och används ofta inom idrotten. Fotbollsklubbar som Barcelona, Chelsea, Borussia Dortmund, Juventus och PSG, cykellagen Astana och Moviestar och tennisspelare som Rafael Nadal, Franko Skugor och Lara Arruabarrena är några välkända profiler som alla använder INDIBA som en del av sitt behandlings- och/eller återhämtningsprogram.

I Sverige brukar Djurgården och Hammarby fotboll INDIBA för att behandle sina spelare.

Flera användningsområden
INDIBA är inte bara för professionella idrottare och aktiva motionärer. Detta är en effektiv form av behandling som tex. kan användas för vanliga problem, akuta skador och postoperativ rehabilitering.

Vi vill nu öka vårt fokus på en effektiv bearbetningsmetod som ännu inte fått fotfäste i Sverige och Norden och vi hoppas att du vill lära dig mer om INDBA och denna unika teknik.

Agenda for kurs:

1. INDIBA company
2. The importance of 448 Khz
3. INDIBA Applications
4. Evidence base &training: the two pillars of INDIBA
5. Focus on sport treatments
6. Workshop

Kurshållare - Cédric Daniel

Cédric Daniel, 43 år, sjukgymnast specialiserad på idrottsskador. Han har arbetat som sjukgymnast för det franska alpina skidlandslaget och en fransk spelare på ATP-touren i tennis. Han har också varit sjukgymnast för flera professionella idrottare i andra sporter. Idag är han chef för en rehabiliteringsmottagning, specialiserat på idrott, som håller till i Strasbourg, där han har arbetat sedan 2009.

Andra yrkeserfarenheter:
- INDIBA-användare sedan 2012
- INDIBA-tränare sedan 2015
- Författare till akademiska publikationer
- Lärare vid fysioterapiskola och idrottsuniversitet

 

Dokumenter
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.