GaitTec by AlfaCare - Formbara sulor

GaitTec by AlfaCare, utvecklad av Dr. Charlie Baycroft, är formbara sulor som anpassas av terapeuten efter patientens behov. Sulorna anpassas enkelt på kliniken med hjälp av värme, kilar och pelotter.

 

Sulorna kan hjälpa patienter med felbelastning av foten. Knä- eller höftbesvär kan ofta bero på felbelastning av foten.

 

Vanliga fotrelaterade besvär som kan minskas med GaitTec-sulor är smärtor i skenbenet, hälsmärtor, knäsmärtor, akillessmärtor och framfotsproblem. Sådana felbelastningar kan sprida sig uppåt i kroppen.

 

AlfaCare erbjuder en helt kostnadsfri och icke-bindande introduktion/utbildning i sulanpassning. Vi använder olika tester när vi undersöker och anpassar GaitTec. Dessa tester kan avslöja avvikelser i gångcykeln, och genom att anpassa sulor kan man påverka gången och ge en mer optimal gång. Vi erbjuder sulanpassning vid olika smärttillstånd, som till exempel plantarfasciit, Morton's neurom, hallux valgus, metatarsalgi i framfoten och irritation av fettkudden under hälen, för att nämna några.

 

GaitTec av AlfaCare används bland annat av landslagsidrottarna i Norges Skiskytterförbund. Vi har ett stort urval av olika sulor, kil och pelotter så att du kan välja rätt sulor för dina patienters fötter och problem.

 

GaitTec är förbehållet terapeuter och kommer inte att säljas i detaljhandeln. Produkten kan användas av både barn och vuxna.

Gratis utbildning/introduktion

AlfaCare erbjuder en helt kostnadsfri utbildning/introduktion i sulanpassning. Vår sjukgymnast, Dag Grindheim, kommer gärna till din klinik för att besöka dig. Kontakta oss för att boka en tid.

 

Kontakt: Telefon 08 564 85 030, e-post info@alfacare.se.

Sortera efter:
Sortera efter:
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.