Skoinlägg GaitTec by AlfaCare

 

Skoinlägg GaitTec by AlfaCare, utvecklad av Dr Charlie Baycroft, är formbara skoinlägg som anpassas av terapeuten efter patientens behov. Inläggen anpassas enkelt med hjälp av värme, kilar och pelotter.

 

Fotinlägg kan hjälpa patienter med felaktig belastning av foten. Många besvär i fötterna kan du förebygga eller lindra genom att använda skoinlägg. Typiska fotrelaterade besvär som kan reduceras med GaitTec-fotbäddar är skenbensproblem, hälproblem, knäproblem, akillesproblem och framfotsbesvär.

 

Sådana felbelastningar kan leda till negativ påverkan på resten av kroppen. Ortopediska skoinlägg kan vara en stor förändring, inte bara för fötterna utan för hela kroppen. Det kan till en början kännas ovant och du kan känna av mindre besvär som ömhet, träningsvärk och skavsår.

 

Kostnadsfri utbilldning

AlfaCare kan erbjuda dig en helt kostnadsfri och oförpliktande introduktion/utbildning i anpassning av skoinlägg. Vi använder olika tester när vi undersöker och anpassar GaitTec. Dessa tester kan upptäcka avvikelser i en gångcykel och genom att justera inlägget kommer du att kunna påverka gången för at uppnå en mer optimal gång.

 

Vi erbjuder anpassning av inlägg för olika smärttillstånd, som t.ex. plantar fasciit, hälsporre, mortons neurom, halux valgus, metatarsalgi i framfoten, irritation av fettkudden under hälen för att nämna några.

 

GaitTec by AlfaCare används bland annat av det norska skidskytteförbundets landslagsidrottare.

 

GaitTec är reserverat för terapeuter och kommer inte att säljas via detaljhandeln. Skoinlägg kan användas av både barn och vuxna.

 

Gratis utbildning/introduktion

AlfaCare ger dig en helt gratis utbildning/introduktion sulanpassning.

 

Vår fysioterapeut Dag Grindheim besöker gärna din klinik. Hör av dig för att booka inn et möte. GaitTec är reserverat för terapeuter och kommer inte att säljas via detaljhandeln.

 

GaitTecs historia

Historien om GaitTec startade redan 1980, då Dr. Charlie Baycroft hade själv behov av en specialanassad sula för att minska hans smärtor i hälen då han tränade inför ett marathonlopp. 

 

Läs hela historien om GaitTec här..
Sortera efter:
Sortera efter:
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.